ICT-contracten opstellen

SaaS Overeenkomst

Als SaaS provider is het belangrijk om jouw belangen goed te beschermen. Dit doe je o.a. via het opstellen van een SaaS overeenkomst.

Software development overeenkomst

Software (laten) ontwikkelen? Dan is een evenwichtige software development overeenkomst essentieel.

ICT algemene voorwaarden

Als software leverancier wil je jouw basisafspraken vastleggen in een set algemene voorwaarden. Zo bespaar je tijd en kosten.

Verwerkersovereenkomst

Op grond van de AVG (algemene verordening gegevensbescherming) is het soms verplicht om een verwerkersovereenkomst te gebruiken.

Privacy- en cookieverklaring

Als je persoonsgegevens verwerkt (met jouw website bijv.) moet je betrokkenen hierover informeren. Dit doe je via een privacy- en cookieverklaring.

ICT-inkoopvoorwaarden

Als inkoper van een ICT-product is het essentieel om jouw belangen goed te beschermen. Gebruik daarom jouw eigen ICT-inkoopvoorwaarden.

Software resellingsovereenkomst

Mogen klanten jouw software doorverkopen aan hun afnemers? Maak hierover afspraken in een resellingsovereenkomst.

Service Level Agreement (SLA)

Wat mogen jouw klanten precies van de software verwachten? Hoeveel uptime garandeer je? Dit soort afspraken vind je in een SLA.

Hostingsovereenkomst

Lever je hostingsdiensten? Dan is het key om met jouw klanten een hostingsovereenkomst overeen te komen.

Overdrachtsakte software

Wil je het intellectuele eigendom op software (laten) overdragen? Dan moet je dit volgens de wet bij akte doen. Een schriftelijk ondertekend stuk dus.

Software licentieovereenkomst

Wil je jouw software niet verkopen maar in licentie geven? Dan leg je afspraken over het gebruik van de software vast in een software licentie.

Software support contract

Ga je als software leverancier aan jouw klanten support leveren? Bescherm jouw belangen via het opstellen van een software support contract.