ICT-juristen met een passie voor tech.

ICT-CONTRACTEN.COM is een initiatief van juridisch niche
kantoor @Spaans&Spaans

Spaans&Spaans is een modern juridisch kantoor dat zich in de praktijk vooral richt op het helpen van bedrijven met aan het ICT-recht gerelateerde vraagstukken. Onze tech juristen zijn gespecialiseerd in het opstellen (en controleren) van ICT-contracten. Daarbij helpt het dat we dezelfde taal spreken als onze cliënten. “SaaS”, “Agile”, “Open Source”, “NFT? We hoeven niet te Googelen.

Waarom zijn we ICT-contracten.com gestart?

Via ICT-contracten.com proberen we het opstellen & controleren van ICT-contracten nog toegankelijker te maken voor bedrijven. Zo kun je bij interesse direct een vrijblijvende offerte aanvragen en ontvang je binnen 24 uur al een antwoord van een van onze juristen. Bij akkoord ontvang je een vragenlijst. Indien gewenst boeken we ook nog even een telefonisch of online adviesgesprek in om jouw (en onze!) vragen door te nemen. Vervolgens gaan we schrijven en ontvang je een conceptversie. Nadat we jouw feedback hebben verwerkt, leveren we de definitieve versie op en kun je het ICT-contract gebruiken.

We schrijven leesbare ICT-contracten in een moderne tone-of-voice

Onbegrijpelijke ICT-contracten, bomvol onnodig jargon, zijn niet meer van deze tijd. Daarom schrijven we ICT-contracten in normaal Nederland (of Engels).